Actualitate

Pe cine vrea Ghimpu la şefia Ministerului Apărării

Declaraţia a fost făcută de Ghimpu în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la Pro Tv, deşi iniţial a refuzat să ofere numele înlocuitorului lui Anatol Şalaru.

„Este vorba despre Valeriu Munteanu. Ministrul Mediului, da”, a afirmat Mihai Ghimpu, adăugând că, odată cu numirea lui Munteanu în funcţie, PL va înainta şi o nouă candidatură pentru funcţia de ministru al Mediului.

În cadrul emisiunii, Ghimpu a mai precizat că Nicolae Timofti, preşedintele în funcţie al Republicii Moldova, nu i-a dat niciun răspuns în privinţa demiterii lui Anatol Şalaru.

Biroul Politic al PL i-a retras recent susținerea Ministrului Apărării Anatol Șalaru. Susţinătorii lui Mihai Ghimpu îi reproşează lui Anatol Şalaru că el ar fi intenţionat să organizeze un congres extraordinar şi că ar fi încercat să corupă membri de partid cu scopul de a rupe în două formațiunea politică şi grupul parlamentar. Pe de altă parte, Anatol Şalaru a considerat că după eşecul înregistrat de PL la alegeri ar trebui să fie aleasă o nouă conducere de partid.

infoprut.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *