Timpul Liber

Pentru al doilea an consecutiv, Victoriabank câştigă turneul „Open Cupa Presei”, ediţia de toamnă

Astfel, Victoriabank îşi păstrează titlul de campioană, fiind câştigătoarea precedentei ediţii a acestui concurs, desfăşurat în toamna lui 2011.

„Am avut încredere în forţele colegilor noştri, care s-au concentrat să atingă un obiectiv clar. Îi felicităm călduros pentru reuşitele înregistrate pe tot parcursul turneului. Spiritul de echipă şi al solidarităţii cultivate de-a lungul timpului în cadrul companiei, cu siguranţă i-a ajutat să se mobilizeze mai eficient şi să realizeze acele combinaţii care s-au încheiat cu multe goluri în poarta adversă. Mulţumim colegilor care au demonstrat că Victoriabank este o forţă care realizează cu succes proiectele în care se implică”, a declarat Marina Gospodarenco, directorul Direcţiei strategie şi marketing BC „Victoriabank” S.A.

„Ediţia din acest an a fost una mult mai palpitantă. Cred că înfrângerea de la primul meci ne-a mobilizat. Ne bucurăm că am reuşit să repetăm performanţele din anul trecut, mai ales că este mai dificil să menţii rezultatele înalte decât să le obţii”, a menţionat căpitanul echipei, Vitalie Railean, şef Secţia credite corporative BC „Victoriabank” S.A.

La ediţia din toamna anului precedent, în finala turneului deschis de minifotbal „Open Cupa Presei 2011”, Victoriabank a jucat cu echipa jurnaliştilor – MediaSport. Atunci meciul s-a încheiat cu scorul de 5:4, în favoarea echipei Victoriabank.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *