Horoscop

Pentru BERBEC mai multă atenţie la viaţa de cuplu

Balanta
Esti deschis discutiilor si foarte sociabil, insa nu si cu partenerul de viata. A facut ceva ce te-a deranjat si acum vrei sa il/o faci sa plateasca. Totusi, nu exagera cu pedeapsa.

Scorpion

De obicei, comanzi totul acasa, insa acum iti doresti o pauza si delegi sarcinile celor din jur. Seara o sa te simti foarte odihnit si chiar vrei sa repeti mai des experienta asta.

Sagetator
Ai o sete nebuna de informatii. Vrei sa stii tot ce se intampla si astazi o sa dai foarte multe telefoane in acest sens. Nu o sa ai liniste pana cand nu afli totul.

Capricorn
Ai ceva banuti in plus si vrei sa ii investesti, insa nu in ceva de viitor, ci in satisfacerea unei pofte. Nu ai nevoie de mult timp de gandire ca sa te hotarasti asupra a ceea ce urmeaza sa cumperi.

Varsator
Luna iti va influenta partea creativa. Fie reusesti sa gasesti solutia salvatoare pentru un proiect ce era pe butuci, fie te apuci de pictat sau macar mergi sa vizitezi o expozitie. Si teatrul ar fi o varianta.

Pesti
Nu ai stare. Ai aflat ceva si simti nevoia sa impartasesti cu cei din jur totul. Abtine-te pentru ca va fi mai bine pentru tine. In cateva zile o sa iti dai seama de ce.

Berbec
Mai multa atentie la viata de cuplu. Ti-ai focalizat atentia pe altceva, iar cel drag iti simte din ce in ce mai rau lipsa. Gandeste-te la ceva ce l-ar putea impresiona.

Taur
Atunci cand iti intra ceva in cap cu greu renunti. Asa se intampla si astazi, cand te pui contra tuturor doar pentru a demonstra cat de multe poti sa faci tu in acelasi timp. Nu este o miscare tocmai buna.

Gemeni
Ar fi indicat sa iei o mica pauza pentru ca in ultimele zile ai muncit cam mult si risti sa ajungi la epuizare. In weekend trebuie sa faci neaparat ceva relaxant.

Rac
Nu iti place situatia in care ai fost pus de un membru al familiei. Ai fost desemnat drept ghid pentru o ruda care va viziteaza si este exact ceea ce te deranjeaza cel mai mult. Nu ai ce face decat sa te conformezi.

Leu
Ai avea nevoie de cateva ore in plus zilnic ca sa termini tot ceea ce ai planuit sa faci in acesta saptamana. Ca sa nu clachezi ar fi bine sa nu mai accepti toate sarcinile care ti se dau.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *