Astăzi 19 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:58
Abonamente
 
 
 

Tendințe 5 Mai 2013, ora 05:19    Din editia print

Pentru masa de Paște detaliile contează

Marime Font

Afară, pe terasă ori în grădină, sau în interior, masa de Paște trebuie să arate colorată, veselă și îmbietoare. 

Totul în jurul său trebuie să emane sărbătoare și jovialitate. Și pentru ca decorul să fie complet, nu uita de detaliile tradiționale, fără de care artmosfera nu ar fi aceeași.

Pentru această sărbătoare se poartă un stil aerisit, pur, ușor romantic, pentru decorarea mesei. Este o sărbătoare menită să aducă pace și liniște, iar printr-un astfel de decor poți celebra acest lucru. Alege o față de masă simplă, albă, farfurii albe, eventual cu ușoare accente florale sau aurii, boluri decorative din sticlă transparente, coșulețe din nuiele umplute cu ouă sau o farfurie din sticlă umplută cu narcise albe și câteva ouă în mijloc. Alege șervețele simple, în ton cu decorațiunile tale, și nu unele care să iasă în evidență.Dacă dorești ceva mai viu, alege o paletă de maximum două culori puternice, de exemplu, turcoaz și maro, sau fucsia și galben-lămâie și decorează în această paletă până la cel mai mic detaliu. Verdele crud lângă rozul pastel vor face ca masa de Paște să pară o captură din „Alice în Țara Minunilor”.

Peste ocean, se poartă coronițele de Paște, realizate din crenguțe și din ouă goale pe dinăuntru. Sunt de efect și destul de ușor de realizat și sunt ceva complet deosebit pentru noi.

Inspiră-te din aceste imagini și decorează-ți casa într-un mod chic, fără să cazi în extrema de „prea de tot”. Detaliile fac diferența! Să ai un Paște fericit!

Timpul Suplimentul Femeia

 

Un articol de: Silvia Ursu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md