Horoscop

Pentru SĂGETĂTORI azi pot apărea momente delicate

Sufletul tău îşi doreşte o călătorie peste mări şi ţări, dar se pare că ai multe şanse să pleci în mici excursii agreabile, nu departe de casă. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a-ţi îndrepta gândurile către spiritualitate. A echilibra laturile materiale cu cele spirituale ar fi cel mai mare câştig al finalului acestei săptămâni. Se recomandă multă atenţie la relaţiile parteneriale.

Taur
Tu eşti preocupat de bani, în special de cei ai altora. Este nevoie să îţi verifici bugetul şi să îţi direcţionezi finanţele către achitarea taxelor, impozitelor sau altor tipuri de datorii. În această perioadă se pare că ai suficiente resurse atât pentru cheltuieli dragi sufletului tău, cât şi pentru necesităţile zilnice. În altă ordine de idei te-ai putea delecta cu subiecte legate de descoperirea misterelor şi studiul disciplinelor de graniţă. Fiindcă starea ta de spirit este destul de fluctuantă, plimbă-te mai des în aer liber.

Gemeni
Viaţa de cuplu este pusă sub lupă de către astre în acest weekend. Sunt posibile discuţii aprinse cu partenerul de viaţă sau, funcţie de caz, cu cel de afaceri. De reţinut temele vehiculate în aceste discuţii, pentru că îţi vin informaţii relevante legate de viitorul vieţii în doi sau vizavi de activităţile comune desfăşurate cu alţii. Se pare că toate acestea îţi afectează domeniul profesional şi imaginea ta în ochii celorlalţi. Lasă cârcoteala deoparte şi ascultă atent ce îţi spun ceilalţi.

Rac
Tu se pare că nu te dezlipeşti de treburile de la serviciu. S-ar putea să te întâlneşti cu colegii de muncă sau măcar să te conversezi cu aceştia fie la telefon, fie prin e-mail. Pe de-o parte este bine, pentru că îţi pui în ordine documentele, informaţiile, treburile rămase restante. Dar pe de altă parte, organismul tău este obosit şi te va atenţiona destul de drastic. Ficatul şi aparatul respirator sunt vulnerabile. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Foloseşte tratamente naturiste şi odihneşte-te suficient.

Leu
Pentru tine sunt zile potrivite distracţiei, aventurilor şi sportului. Veselia este la cote mari, prietenii te susţin, dar persoana iubită sau copiii îţi pot aduce câţiva nori în suflet. Sunt momente pasagere, aşa încât treci peste toanele lor cu optimismul tău caracteristic. Atenţie la aventurile sezoniere, pentru că se pot lăsa cu situaţii neplăcute ceva mai târziu. Creativitatea îţi este accentuată şi bine ar fi să îţi îndrepţi atenţia şi către un hobby. Atenţie la imaginea ta în ochii celorlalţi: se poate deteriora foarte uşor!

Fecioara
Casa, familia şi trecutul care te leagă de rude şi neamul din care provii vor fi temele principale ale finalului acestei săptămâni. Eşti sensibil, îţi este dor de vremurile copilăriei, vorbeşti mult despre trecut, însă atenţie că cei din preajma ta nu au chef de toanele tale. Consumă-ţi energia în treburile casnice. Ai spor la curăţenii, reparaţii şi reamenajări de orice fel. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ! Riscul producerii unor incidente neplăcute este destul de mare.

Balanţa
Tu ai toate şansele să pleci în excursie în acest weekend. Ori este vorba de o vizită la o rudă, la un prieten drag, ori eşti nevoit să călătoreşti în scopuri profesionale. Mentalul cotidian este destul de vulnerabil, însă cu puţin efort vei reuşi să faci faţă tuturor situaţiilor ivite. Atenţie şi la sănătatea picioarelor! Protejează-te prin diete de sezon, evită statul prea mult în picioare şi la soare şi hidratează-te suficient. Informaţiile primite de la cei dragi sunt interesante, poate unele alarmante, dar cu siguranţă îţi vor fi şi de folos.

Scorpion
Banii câştigaţi din munca proprie te preocupă mult la finele acestei săptămâni. Faci calcule, verifici bugetul, alcătuieşti planuri de investiţii şi, până la urmă, rezultatele îţi dau cu virgulă. Beneficiezi de susţinerea altora, ai noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, aşa încât deocamdată nu prea ai motive de îngrijorare. Totuşi cheltuieşte cu măsură, achită-ţi la timp facturile şi taxele şi evită investiţiile, speculaţiile sau asocierile în afaceri cu persoane puţin cunoscute. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului uro-genital!

Săgetator
Pentru tine sunt zile bune pentru a merge la un tratament cosmetic, la coafor sau la cumpărături pentru înnoirea garderobei. Propria-ţi înfăţişare te preocupă în mod special, aşa încât urmează-ţi instinctele şi operează schimbările sau ajustările necesare. Bine ar fi să începi şi o dietă, să mergi la o sală de exerciţii fizice sau să te gândeşti la parcurgerea unor cursuri de dezvoltare personală. Relaţia cu partenerul de viaţă este minunată. În privinţa prietenilor pot apărea conflicte şi situaţii delicate.

Capricorn
Stările tale de spirit sunt fluctuante şi se remarcă faptul că ţi-ar prinde bine câteva momente de singurătate. Zilele astea pot apărea insomnii, vise şi viziuni premonitorii, dar şi revelaţii legate de oamenii şi evenimentele din viaţa ta. Nemulţumirile sunt multe şi mărunte, dar detaşează-te de toate. Plimbă-te mai mult în aer liber, ai grijă de sănătatea ta şi evită implicarea în treburile celorlalţi. Ai fi tentat să mergi la doctor, dar amână consultaţiile şi analizele medicale până săptămâna viitoare.

Vărsător
Finalul acestei săptămâni este potrivit întâlnirilor cu prietenii. Dialogurile cu aceştia îţi pot aduce veşti interesante, sfaturi bune şi poate, cineva din anturaj, să îţi devină protector. Contradicţiile dintre ce vrei tu să auzi şi ce ţi se spune sunt mari, dar cu bunăvoinţă şi deschidere sufletească reală către ceilalţi, te vei descurca fără probleme. Persoana iubită sau copiii se pot necăji că le acorzi mai puţină atenţie, dar până la urmă toată lumea va fi mulţumită de prestaţia ta din aceste zile.

Peşti
În acest weekend, ochii şi urechile lumii sunt îndreptate spre tine. S-ar putea să fii nevoit să dai explicaţii în faţa unei persoane cu autoritate, de aceea fii prudent. Emotivitatea este la cote înalte şi bine ar fi să îţi susţii punctele de vedere prin explicaţii puţine şi direct. Reputaţia ta poate avea de suferit. Familia te susţine şi deocamdată numai alături de cei dragi îţi poţi găsi echilibrul. Organismul îţi este obosit şi bine ar fi să te odihneşti mai mult în acest weekend. Plimbă-te în aer liber, mănâncă mai multe fructe şi legume şi evită, pe cât posibil, tratamentele alopate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *