Sport

Peripeţiile Simonei Halep în drumul spre Cincinnati: „Niciodată din nou cu acel avion!”

La tradiţionala întâlnire cu presa care are loc înainte fiecărui turneu important, românca a apărut relaxată şi a dat senzaţia că a depăşit deja şocul înfrângerii categorice pe care a suferit-o în faţa Elinei Svitolina în Canada.

Cu zâmbetul pe buze, a doua jucătoare a lumii a povestit peripeţiile prin care a trecut în drumul dintre Toronto şi Cincinnati. Deşi antrenorul său, Darren Cahill, a aranjat ca întreaga echipă să călătorească într-un avion privat, Simona a preferat ca ultima parte a traseului să fie parcursă cu maşina.

"Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus ok, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu 5 minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut 6 ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii – preparatorul fizic şi partenerul de antrenament – au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Săracul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus 2 ore, iar el 4.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ", a povestit, evident amuzată, finalista de la Roland Garros.

Întrebată dacă pe viitor va mai accepta să călătorească într-un avion privat, Simona a răspuns: "Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic".

digisport.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *