Chișinău

Peste 120 de sate din 13 raioane rămân fără lumină electrică

În ultimele 24 de ore, din cauza chiciurei au fost înregistrate peste 150 de cazuri de căderi sau rupturi de arbori în Chișinău. Circulația pe unele străzi se desfășura cu dificultate. Autoritățile au fost sesizate despre 15 cazuri de rupturi ale copacilor pe automobile. Potrivit unui comunicat al primăriei capitalei, angajaţii Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi au lucrat până la ora 2.00 de noapte, cu 7 echipe de intervenţie. Prin intermediul Dispeceratului central municipal, (022) 22-22-67, sunt înregistrate sesizări despre cazuri de rupturi de arbori şi în continuare.

Totodată, numărul localităților rămase fără lumină continuă să crească. Potrivit ultimelor informații operative, 127 de sate din 13 raioane sunt deconecatate de la energia electrică.

Cele mai multe localități rămase pe întuneric sunt în raioanele Anenii Noi, Căușeni, Cimișlia și Criuleni.

Restul localitățilot fără energie electrică sunt în Ungheni, UTA Găgăuzia, Cahul, Cantemir, Leova, Telenești, Orhei, Strășeni, Hâncești, Ștefan Vodă, Ialoveni și Chișinău. Echipele specializate lucrează în teren pentru reconectarea consumatorilor.

Timpul.md
 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *