Astăzi 21 Septembrie 2018, Vineri - Ultima actualizare la ora 08:47
Abonamente
 
 
 

Chișinău 23 Ianuarie 2014, ora 10:25

Peste 30 de localități rămân deconectate de la energia electrică

Marime Font

Foto: www.spatiulconstruit.ro

Potrivit informațiilor operative ale Serviciului Protecției Sociale și Situațiilor Excepționale, ieri seara, fără energie electrică 37 de localități din cinci raioane. 

 Cele mai afectate localități sunt în raioanele Ștefan Vodă şi Căușeni. Brigăzile specializate lucrează pentru reconectarea consumatorilor la curentul electric. 

Amintim că în ultimele zile, din cauza chiciurii, aproape 150 de localităţi din toată ţara au rămas fără energie electrică, iar câteva sute de copaci s-au rupt sub greutatea gheții. Începând cu ziua de luni, de la schimbarea condiţiilor meteo, în oraşul Chişinău, din cauca condițiilor meteorologice, au fost înregistrate circa 300 de cazuri de căderi sau rupturi de arbori, iar 27 de copaci sau crengi au căzut pe mijloacele de transport. De asemenea, s-au înregistrat 6 cazuri de căderi de arbori pe reţelele Regiei Transport Electric Chişinău, fapt care a provocat abateri de la graficul de circulaţie a troleibuzelor.

Timpul.md

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de aziEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul