Actualitate

Peste 53.000 de oameni, în a doua zi a Festivalului Neversea, unde cântă Afrojack

Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat, sâmbătă seară, Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten, iar pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti, printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish şi mulţi alţii, la concerte asistând peste 53.000 de oameni.

„Mă bucur enorm că sunt pe scenă încă de la prima ediţie a Festivalului Neversea. Sunt impresionat de fanii din România, care îmi depăşesc aşteptările de fiecare dată. Sunt extrem de fericit că fac parte din line-up-ul celor două mari festivaluri, Untold şi Neversea, festivaluri care cred eu că vor rămâne în istorie”, a declarat Afrojack.

Şi Fatboy Slim s-a declarat impresionat de căldura cu care este primit de fiecare dată când vine în România.

Sute de poliţişti, jandarmi, luptători antitero, poliţişti locali, pompieri, medici au fost mobilizaţi pentru cele trei zile ale Festivalului Neversea, care a început vineri şi la care sunt aşteptaţi peste 150.000 de oameni. Locurile de cazare au fost ocupate în totalitate, atât la Constanţa, cât şi la Mamaia, iar în unele situaţii hotelierii au majorat tarifele şi cu 30 la sută.

news.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *