Eveniment

Peste 90 .000 lei în fondul de premierea a clienţilor Victoriabank cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor

Astfel acesta a adunat suma de 263 000 lei pe parcursul a 5 săptămâni de desfășurare a campaniei.

Victoriabank apreciază contribuţia clienţilor săi care susțin iniţiativa băncii şi răspund cu încredere ofertelor special concepute pentru ei. Pe parcursul primei luni de desfăşurare a campaniei promoţionale, organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor, clienţii Victoriabank au avut ocazia sa ajute copiii defavorizaţi şi să prognozeze cross – cursul euro/dolar pentru data de 31.10.2012, obţinând, în acelaşi timp, posibilitatea de a câştiga premii băneşti importante. Fondul de premiere, pentru cei 10 norocoşi care vor obține cele mai bune rezultate din prognoze, constituie la moment 91 800 lei.

Astfel, donând doar 10 lei pentru miza simplă şi 30 lei pentru miza dublă, clienţii Victoriabank care efectuează diverse operaţiuni în cadrul Victoriabank au posibilitatea să înregistreze prognoza cursului oficial euro/dolar pentru data de 31.10.2012 de Ziua Internaţională a Economisirilor, contribuind astfel la ajutorarea copiilor defavorizaţi în fondul special „Eu ajut copiii”. Campania va continua până la 25.10.2012, timp, în care clienţii mai au posibilitatea să facă prognoze. Clienţii care vor prognoza cât mai exact cursul vor câștiga premii valoroase băneşti.

Fiecare client are posibilitatea să înregistreze pentru fiecare tranzacţie una sau mai multe prognoze, în limita raportului dintre suma tranzacției și plafonul minim stabilit.

De asemenea, reamintim că în cazul optării în favoarea mizei duble (care presupune o contribuţie de 30 lei) şansele de câştig cresc considerabil. Efectuând mai multe prognoze, aveţi mai multe şanse de câștig şi cu cât prognozele sunt efectuate mai devreme, cu atât şansele de câștig sunt mai mari.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *