Ultima oră

Peste două sute de burse neacoperite la studii în România

Cei care nu au fost admişi mai au o şansă de a studia peste Prut. Pentru aceasta, trebuie să trimită un formular de aplicare pentru locurile rămase neacoperite, transmite IPN.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina electronică a Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România, cele mai multe locuri neacoperite sunt la Universitatea din Petroşani, iar cele mai puţine la universităţile din Arad, Bacău şi Galaţi.

Pentru a candida la acestea, moldovenii trebuie să consulte lista cu universităţile şi specialităţile ale căror locuri au rămas neacoperite şi să descarce formularul de aplicare de pe siteul ministerului. Formularele cu noile opţiuni de aplicare pot fi transmise pe numărul de fax 040 21 312 4904.

La cea de-a doua etapă de admitere pot candida doar persoanele care şi-au depus anterior dosarele la misiunile diplomatice ale României din Cahul, Chişinău şi Bălţi.

Pentru anul academic 2013-2014 Guvernul României a oferit tinerilor din Republica Moldova 5500 de locuri la studii în instituţiile de învăţământ din România.
 
Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *