Timpul Liber

Petreceri de Halloween, toată săptămâna la Shopping MallDova

 Chişinăuenii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi la Shopping MallDova pentru a sărbători Halloween-ul. Pe parcursul întregii săptămâni, centrul comercial va fi „bântuit” de distracţii. Ateliere de decorat dovleci, vrăjitoare şi fantome, concursuri şi distracţii pentru copiii, body-art tematic, un târg de costume haioase sunt activităţile ce fac parte din programul de Halloween.

 
Ateliere de creaţie
Începînd din data de 26 octombrie, de la 17:00 pînă la 18:30, copii sunt invitaţi la sesiuni de master class, unde vor avea ocazia să sculpteze dovleci şi să le ofere diverse chipuri. ”Felinarele” copiilor, vor fi expuse la parterul mall-ului, creînd, astfel, atmosfera specifică sărbătorii de Halloween pentru toţi vizitatorii mall-ului.
 
“Ne daţi ori nu ne daţi” şi vînătoarea de vrăjitoare
În perioada 28 – 31 octombrie, în mall vor “bântui” vrăjitoare, vampiri, stafii şi alte personaje înfricoşătoare. Cei mai curajoşi copii pot câştiga bomboane dacă reuşesc să le păcălească. Iar în orele dupamiezii, de la 16:00 până la 20:00 (în weekend de la 15:00 până la 19:00), doritorii pot participa la atelierele de body-art unde vor fi transformaţi în personajele preferate.
 
Iniţiativă caritabilă în sprijinul copiilor din Gimnaziul Internat Nr. 3
Campania de Halloween este însoţită şi de o iniţiativă caritabilă în sprijinul copiilor din clasele VII-IX din cadrul Gimnaziului Internat nr. 3 din capitală. Campania este întitulată „Ajută-ne să ne croim un drum în viaţă”. 30 de copii din internat, împreună cu specialiştii şi voluntarii de la Asociaţia „Prietenii Copiilor” au confecţionat costume şi accesorii originale, specifice sărbătorii Halloween. În perioada 28 – 31 octombrie, la parterul centrului comercial va fi organizat un târg al costumelor şi accesoriilor de Halloween, iar vizitatorii vor avea ocazia să-şi procure costumul potrivit pentru Petrecere de Halloween. Resursele financiare colectate vor fi orientate spre procurarea unei maşini de cusut şi accesoriilor necesare pentru a institui un atelier de croitorie în cadrul internatului.
 
Parada costumelor de Halloween
Petrecerea de Halloween de la Shopping MallDova va avea loc sâmbătă, 30 octombrie, cu începere de la ora 19:00. Toţi cei care vor veni costumaţi, vor avea ocazia să participe la o paradă a costumelor de Halloween. Cele mai „fioroase” şi nostime costume vor fi premiate cu vouchere de cumpărături valabile în magazinele din centrul comercial Shopping MallDova.

Partenerii evenimentului: Debenhams, Diverta şi Forever 18

P

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *