Internațional

Petrom-Moldova anunţă reutilarea benzinăriilor la cele mai înalte standarde ale UE

“Astăzi noi lansăm o stație nouă, cu un nou nivel de reutilare, reconfirmându-ne, de fapt, poziția de lider incontestabil în piața produselor petroliere a țării. Am investit în acest proiect peste 1,5 mln Euro și am ridicat plafonul calității tehnologiilor noi în stațiile de alimentare la un nivel nou”, susţine Vlad Plahotniuc, Vice-preşedintele Consiliului de Administraţie Petrom-Moldova S.A. “Petrom Moldova SA este un investitor strategic pentru Republica Moldova și urez concurenților Dvs să tindă la plafonul pe care vi l-ați auto-ridicat”, a menționat Vice-premierul și Ministrul Economiei Valeriu Lazăr.

Staţia relansată astăzi reprezintă un calapod pentru o benzinărie modernă în spaţiul Uniumnii Europene, îmbinând, pe lângă modulele menţionate deja, un design modern cu echipament de ultimă generaţie. Blocul electronic de alimentare este dotat cu un sistem de recuperare a vaporilor, care asigură controlul şi reducerea la minim a gazelor eliminate în atmosferă. Anume acest sistem, care corespunde celor mai înalte cerinţe de calitate şi celor mai stricte criterii ecologice, permite de a combina staţia de alimentare cu locuri de recreare publică, datorită lipsei totale a mirosului de combustibil. Prezent la ceremonie, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Republica Moldova, Dl Marius Lazurcă, a salutat 2 aspecte importante ale acestui proiect: standardele europene și prefesionalismul și competența tuturor celor implicați în realizarea acestuia.

În cadrul manifestaţiei de relansare a noii staţii, a fost înmânat şi premiului mare câştigătoarei promoţiei Petrom-Moldova. Elena Lang din Slobozia a câştigat combustibil pe viaţă, fiind selectată prin intermediul programei computerizate LOTO la data de 23 septembrie 2010, extragerea având loc în sediul oficial al ICS Petrom-Moldova SA sub supravegherea unui notar public şi a unei comisii din 7 persoane.

***

Activitatea întreprinderii începe în anul 2000 cu achiziţia de la S.N.P. „Petrom" S.A. România a unei staţii de distribuire a produselor petroliere, amplasată pe strada Sarmisegetusa nr.24 (Staţia PECO1) şi construcţia în anul 2001 a unui Centru Comercial de distribuire a produselor petroliere, amplasat pe strada Calea Orheiului nr. 109, municipiul Chişinău (Staţia PECO2). Treptat s-a trecut la politica de extindere masivă a Î.C.S. „Petrom-Moldova" S.A. pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Î.C.S. „Petrom-Moldova" S.A este una dintre cele mai mari companii care comercializează produse petroliere pe teritoriul Republicii Moldova şi este parte a grupului OMV-PETROM, lider European în domeniu. Recent, a fost lansat Cardul Petrom, un card de credit, personalizat în funcţie de necesităţile Clientului, cu cod PIN şi suplimentar cu cod PUK şi care poate fi utilizat în prezent în cele 75 de staţii de distribuţie Petrom pentru achiziţie de carburanţi. La fel, Clientul beneficiază de reduceri semnificative a costurilor de operare datorită celui mai bun raport calitate/preţ şi a discount-urilor oferite – economie de până la 15% a costurilor de combustibil din prima lună de utilizare.

Serviciul relaţii publice Petrom Moldova

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *