Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la 19 Septembrie 2018
Abonamente
 
 
 

Tendințe 21 Februarie 2013, ora 05:55    Din editia print

Piese universale care nu se vor demoda niciodată

Marime Font

În modă, ca și în orice alt domeniu, de altfel, există lucruri veșnic clasice.  

Acestea s-au înrădăcinat în mintea admiratoarelor de modă, devenind piese obligatorii în orice garderobă. În continuare, vă prezentăm câteva dintre ele. 

Bereta
Aceasta e un accesoriu potrivit pentru orice vârstă, fiind purtată în toată lumea: începând cu elevele și terminând cu doamnele în vârstă. Înainte, beretele erau elemente obligatorii ale uniformei armatei, iar domnișoarele moderne arată chiar mai bine purtând acest accesoriu.Pantalonii drepți
Încă o piesă obligatorie în orice garderobă. Pantalonii pot sta la baza unei ținute office sau de petrecere, în funcție de piesele cu care îi asortați.

Șiragul de perle
Nu țineți neapărat să vă înconjurați cu multe șiruri de perle. Unul e suficient pentru a vă completa ținuta. Mărgelele sidefate vor anima orice rochie, costum și vă vor conferi un plus de eleganță.

Rochia neagră
Coco Chanel a lăsat testament rochia neagră întregii lumi. Legendara rochie neagră e genială prin simplitate și comoditate, având menirea de a scoate în evidență calitățile oricărei reprezentante a sexului frumos.

Geaca de piele
Geaca de piele a încetat de mult să fie atribuită doar motocicliștilor. În prezent, gecile sunt purtate chiar și de cele mai bine crescute fete. Clasice sau cu fermoare și aplicații, întotdeauna adaugă un plus „periculos și nesăbuit” imaginii dvs.

Pantofii bej
Pantofii de culoarea bej sunt în afara oricărei concurențe. Ei lungesc vizual piciorul, iar combinațiile în care sunt implicați pot fi infinit de multe.

Fusta creion
Aceasta este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei. În primul rând, e o opțiune perfectă pentru o ținută office, însă cu același succes puteți s-o încadrați într-o ținută de fiecare zi. Dacă doriți să încercați ceva nou, asociați o cămașă ușoară cu o fustă creion din piele. Această piesă se poartă exclusiv cu pantofi pe tocuri.

Puloverul supradimensionat
Acesta poate fi cumpărat special de la magazin sau poate fi unul „furat” de la persoana iubită - povestea apariției sale în dulapul dumneavoastră nu este atât de importantă. Fie scurt până în talie, fie lung până spre jumătatea coapsei este una din piesele foarte comode, călduroase şi practice, putând sta la baza unei ţinute casual de weekend sau chiar de birou.

Timpul Suplimentul Femeia

Un articol de: Elena Sărăteanu
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 10 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Tata cu trei feciori

Nu știu de ce, poate de-atâta că vine sezonul rece, când moldovenii (etnicii români), dârdâind de frig, revin la îndeletnicirea lor milenară – crearea folclorului – poate pentru că s-au întors deputații din vacanță și reîncepe sezonul fierbinte,...

() Citeşte tot articolul