Astăzi 21 Aprilie 2021, Miercuri - Ultima actualizare la 20 Aprilie 2021
babasının taş gibi bir kadını bulup evlenmeye karar vermesi porno ve onu bir de kendi yaşadıkları eve getirmesi sonucunda mobil porno hayalini kurduğu seksi kadının üvey annesi gibi sex hikayeleri olduğunu fark eden genç adam seks tecrübesinin ve üst sex izle seviye olduğu dışarıdan bakıldığında çok net şekilde porno seyret belli olan üvey annesini hayal edip 31 çekerek düşlerken porno izle odanın oradan geçen mature üvey oğlunu görür Odaya hd porno gelip sikini kimin için kaldırdığını soran üvey annesiyle porno farkında olmadan yakınlaşan genç adam boşalmak mobil porno izle için olgun bir kadının hayallerini kurduğunu söyleyince mature porno izle sikini eline alıp amına sokmadan çıplak şekilde üzerine çıktı
Abonamente

Culinar.md 7 Martie 2012, ora 05:25    Din editia print

Piper alb, roşu, negru sau verde?

Marime Font

Recomandat la orice masă, în oricare dintre cele patru forme ale sale…

Unul dintre cele mai populare condimente din bucătăria românească şi europeană, piperul are importante efecte benefice asupra organismului. Stimulează papilele gustative şi secreţia sucurilor digestive, motiv pentru care utilizarea sa în bucate ajută la o digestie mai bună. Contribuie la încetinirea înmulţirii bacteriilor din tractul intestinal şi previne formarea gazelor. Prin urmare, e recomandat la orice masă, în oricare dintre cele patru forme ale sale: piper negru, alb, verde sau roşu.

PIPERUL ALB. Dacă l-aţi folosit în mâncare, la sigur aţi observat că piperul alb e mai iute decât piperul negru, dar are o aromă mai slabă. Este folosit cu precădere în mâncărurile în care este necesară adăugarea iuţelii fără a afecta însă aroma sau culoarea mâncării. Se obţine prin culegerea boabelor complet coapte care sunt ţinute apoi în apă până se decojesc. Partea atât de albă este de fapt miezul fructului.


PIPERUL NEGRU. Cel mai popular tip de piper - piperul negru - se obţine din boabe de culoare verde culese aproape de perioada de coacere, dar înainte de a fi complet coapte. Boabele se înnegresc în timp ce sunt ţinute la uscat la temperaturi medii. Are o aromă puternică şi un gust foarte iute.

PIPERUL VERDE. Piperul verde şi cel negru sunt cele mai aromate tipuri. Pentru a obţine această culoare, boabele de piper se recoltează devreme şi se conservă fie prin tratare termică la temperaturi mari, fie în sare sau oţet. E mai puţin iute datorită faptului că e recoltat înainte de a se coace. Este utilizat preponderent în prepararea sosurilor pentru friptură şi grătar şi a muştarului. Se recomandă utilizarea lui în mâncărurile cu gust delicat, în care e necesar un tip de piper mai puţin iute.

PIPERUL ROŞU. Spre deosebire de celelalte tipuri de piper, cel roşu este puţin dulce. Este considerat mai iute şi mai aromat decât piperul verde. Am cunoscut oameni alergici la piper şi care nu suportă nici măcar ideea de a-l şti în mâncare, cunosc oameni care adoră anumite tipuri de piper, fiecare după gustul lui, dar eu nu îmi imaginez o mâncare făcută de mine fără strop de piper datorită aromei speciale pe care o dă bucatelor.

www.culinar.md
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Un articol de: Mira Tănase
 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Aprilie 2021, ora: 11:40

VIDEO/// Drum roman descoperit pe santierul autostrazii A3 in localitatea Sutoru

Drum roman descoperit pe santierul autostrazii A3 in localitatea Sutoru

 Drumul Roman a fost descoperit de arheologii care descarca arheologic traseul autostrazii. Este o portiune de drum foarte bine conservat, in comuna Sutoru din Salaj. In apropiere e si castrul roman Optatiana. Drumul dateaza de aproape 2000 de ani dar nu va fi conservat, pentru ca, din...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 20 Aprilie 2021, ora: 08:00

Focul HARIC - minune sau înşelătorie? / Un episcop DEMOLEAZĂ mitul Luminii Sfinte de la Ierusalim

Focul HARIC  - minune sau înşelătorie? / Un episcop DEMOLEAZĂ mitul Luminii Sfinte de la Ierusalim

An de an, cu ocazia Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini. Acest eveniment miraculos se petrece an de an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 20 Aprilie 2021, ora: 06:37

Dicționar de nume: TĂLMACIU

Dicționar de nume: TĂLMACIU Foto: www.n-i-r.su

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)