Pizza cu ardei şi vinete
Mod de preparare
Aluatul pentru pizza îl facem la fel ca şi pentru orice altă pizza, apoi îl lăsăm la dospit 40 de minute. Pentru umplutura de pizza procedăm foarte simplu: tăiem ingredientele şi le punem puţin la călit în ulei. Întindem o foaie din aluat şi o aşezăm în tavă. Peste ea se pun ingredientele călite, stropim totul cu ketchup iute (după preferinţă), sare şi piper, iar peste toate aceste bunătăţi radem caşcaval (cu cât mai mult, cu atât mai gustos).
Ingrediente
– 500 g făină
– un cubuleţ de drojdie
– 300 ml apă
– opt roşii, două vinete
– doi gogoşari, doi ardei graşi
– o legătură de ceapă
– 200 g măsline
– 100 ml ulei
– piper, sare
– ketchup iute
– caşcaval
Notă:
Atunci când vrei să găteşti o pizza trebuie mai întâi să deschizi frigiderul şi să vezi ce anume ai înăuntru, deoarece ingredientele pot fi diverse şi de fiecare dată poţi face o reţetă nouă de pizza gustoasă şi pe placul tuturor.
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!