PL folosește cuvinte suburbane la adresa Silviei Radu, după ce l-a dat afară din ședință pe protejatul liberalilor de la direcția de transport a Primăriei

publicat în Moldova pe 27 Noiembrie 2017, 15:31

Exponenții Partidului Liberal devin din ce în ce mai deranjați de schimbările pe care le aduce primarul interimar Silvia Radu la instituție. După ce l-a dat afară de la ședință pe șeful Direcției Transporturi, Oleg Poiată, fostul ministru al mediului Valeriu Munteanu a hotărât să-i ia apărarea, însă a lansat un atac dur asupra Silviei Radu, folosind limbaj de stradă.

„Pentru doamna Radu, care încurcă administrarea unei afaceri private cu treburile publice: - „Șefă” o să fiți atunci când o să vă aleagă locuitorii municipiului Chișinău în funcția de primar general, până atunci sunteți o impostoare ordinară, instalată acolo ilegal și protejată de Partidul Democrat”, a scris liberalul Munteanu pe pagina sa de facebook.

Reamintim că în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor primăriei, Silvia Radu l-a dat afară din ședință pe șeful direcției Transporturi, Oleg Poiată. Motivul ar fi că cel din urmă nu și-a îndeplinit o serie de sarcini solicitate de primarul interimar și a intrat în polemică, în loc să explice de ce nu a făcut ce i-a fost cerut.
 
Timpul.md