Sport

Poli Timişoara 4-0 Craiova! Poli e la 2 puncte de liderul Oţelul

Timişorenii şi-au arătat încă din debutul partidei intenţiile ofensive, Ghionea, de două ori, Goga şi Alexa ratând ocazii importante în primele 20 de minute. Replica oltenilor a venit de la Mihai Costea, dar şutul din voleu al acestuia a trecut puţin pe lângă vinclul lui Pantilimon.

După o scurtă perioadă de acalmie, echipa lui Dusan Uhrin jr. a forţat în finalul reprizei şi de această dată rezultatele nu au întârziat să apară. După ce lovitura de cap a lui Cisovsky a fost deturnată din drumul spre gol de Lung jr, Zicu a deschis scorul după o fază confuză în careul oaspeţilor.

Bănăţenii s-au desprins la două goluri cu cinci minute înainte de pauză, atunci când Magera a deviat în plasă şutul lui Alexa. Tabela ar fi putut arăta 3-0, dar Goga a trimis pe lângă, după ce a păcălit apărarea Craiovei şi l-a driblat şi pe Lung jr.

Repriza a doua a fost un monolog al gazdelor care au irosit mai multe ocazii uriaşe, cu Magera, Axente, Ricketts şi Goga în rolurile principale, dar au şi reuşit să-şi mărească avantajul la trei goluri, prin cehul Magera, care a înscris în urma unui corner executat de Bourceanu.

Cu 3-0 pe tabelă, timişorenii nu au mai forţat pe final, mulţumindu-se să-şi ţină adversarul departe de propria poartă în aşteptarea ultimului fluier al lui Florin Marcu. Chiar şi aşa, Goga a ţinut să ia prim-planul în prelungirile meciului, cu o execuţie de toată frumuseţea care a dus scorul la 4-0.

În urma acestui rezultat, Poli se apropie la două puncte de liderul Oţelul, în timp ce Craiova ocupă locul 14, cu un singur punct în plus faţă de Victoria Brăneşti, prima echipă de sub linia care asigură supravieţuirea.

Poli: Pantilimon – Helder, Cisovsky, Ghionea, Sepsi – Goga, Alexa, Bourceanu, Zicu (Ignjatijevic 89) – Magera (Nikolic 87), Axente (Ricketts 76)

Craiova: Lung Jr – Buşu, D. Lopes, Zoro, Dănănae – W. Lopez (Gângioveanu 46), Ologu (Subotic 61), D. Stoica, Prepeliţă – Fl. Costea (Stoianof 71), M. Costea.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *