Ultima oră

Poliţia Română face angajări. Zeci de posturi scoase la concurs pe sfârşit de an

Mai multe concursuri sunt organizate la nivelul IGPR pentru ocuparea unor posturi vacante de ofițeri de poliție.

Angajări poliţie 2018. Şef birou Informaţii şi Investigaţii
Concurs pentru ocuparea funcţiei de de şef birou la Biroul Surse Umane de Informații și Investigații din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău, poziţia 74 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă. Data concursului: 29 Noiembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. Şef birou Supravegheri Operative Constanţa
Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul 1 din cadrul Serviciului Supravegheri Operative din Inspectoratul General al Poliției Române – Brigada Operaţiuni Speciale Constanța, poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă. Data concursului: 04 Decembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. Şef birou Supravegheri Operative Braşov
Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul 1 din cadrul Serviciului Supravegheri Operative – Brigada Operațiuni Speciale Brașov, poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă. Data concursului: 03 Decembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. Tehnică Operativă Bacău
Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din cadrul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău, poziţia 80 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă. Data concursului: 04 Decembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. Brigada Operaţiuni Speciale București
Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul 2 din cadrul Serviciului Supravegheri Operative la Brigada Operațiuni Speciale București – Inspectoratul General al Poliției Române, poziţia 44 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă. Data concursului: 04 Decembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. Brigada Operaţiuni Speciale Craiova
Concurs pentru ocuparea funcţiei de şef birou la Biroul Tehnică Operativă din Inspectoratul General al Poliției Române – Brigada Operaţiuni Speciale Craiova, poziţia 75 din statul de organizare al unităţii, cu personal recrutat din sursă internă. Data concursului: 05 Decembrie 2018.

Angajări poliţie 2018. IPJ Harghita
Concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă. Data concursului: 28 Noiembrie 2018.

Mai multe anunţuri de angajări în Poliţie pot fi urmărite pe site-ul Poliţiei Române.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *