Actualitate

Politica naţională este condiţionată de experienţa is­torică şi a con­strui fără ţine seama de istorie înseamnă să con­struieşti pe nisip

Ea vă vorbește în numele adevărului, ea vă propune legile vremurilor dispărute, care v-a fi legea vremurilor ce vor veni.” spunea istoricul francez Camille Jullian.

TIMPUL a considerat că este de datoria sa să ofere generației actuale o operă care din 1944 până în 1989 a fost interzisă, prigonită, arestată, arsă, persecutată în to spațiul românesc atât în interiorul granițelor oficiale cât și ale celor etnice. Publicarea aceastei opere arată că adevărul poate fi ascuns pentru un timp, dar nu pentru o veșnicie. 

Recomandăm această carte, tuturor jurnaliștilor și diplomaților din R. Moldova.

„Ștefan cel Mare, Voievod al Moldovei” de Alexandru V. Boldur o puteți găsi în librăriile PRO NOI, LITERA, CARTIER, LIBRARIUS, CARTEA MEA dar și în chioșcurile MOLDPRESA la doar 60 lei.

Abonații TIMPUL beneficiază de o reducere specială și o pot cumpăra cu doar 35 de lei. Cei care nu sunt abonați pot abona TIMPUL (la Poșta Moldovei) pe două luni (noiembrie și decembrie) cu doar 42 de lei + 35 de lei Cartea. Detalii de luni până vineri la nr. de telefon 022 22 56 70.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *