Actualitate

Pomul de Crăciun din centrul Capitalei va fi inaugurat pe 1 decembrie

Angajaţii întreprinderii municipale „Lumteh” s-au apucat să înfrumuseţeze cu ghirlande bradul, care va fi inaugurat pe 1 decembrie.

Potrivit directorului întreprinderii municipale „Lumteh”, Nicolae Vereşco, lucrările de iluminare a bradului sunt pe ultima sută de metri. „Ceea ce ţine de iluminarea bradului, practic, finisăm lucrările. Acum am făcut un micro-control ca să vedem ce mai avem de făcut. Au rămas doar câteva lucrări pentru ziua de mâine. Ulterior, jucăriile (globurile şi alte ornamente – IPN) urmează să fie instalate pe brad de către Asociaţia Spaţii Verzi din Chişinău”, a declarat Nicolae Vereşco.

Directorul „Lumteh” a mai declarat că pentru împodobirea bradului nu a fost necesară procurarea unor ghirlande noi, fiind folosite cele de anul trecut.

Principalul Pom de Crăciun al ţării, care tradiţional se amplasa în Piaţa Marii Adunări Naţionale, se va afla anul acesta în preajma Arcului de Triumf. Autorităţile locale au decis să împodobească unul dintre brazii care creşte în stânga Arcului.

Inaugurarea bradului va avea loc la 1 decembrie.

IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *