Politică

Ponta condamnă atacurile teroriste din ultimele zile: ”Din păcate terorismul devine o parte a vieţii noastre, şi este la fel de grav când face victime la Ankara sau la Bruxelles”

”Din păcate terorismul devine o parte a vieţii noastre, şi este la fel de grav când face victime la Ankara sau la Bruxelles!
Îmi exprim compasiunea şi solidaritatea cu toţi cei afectaţi – şi sper că eforturile autorităţilor europene ( inclusiv româneşti ) se vor concentra în această direcţie fundamentală pt societatea noastră ( şi nu spre bătălii politice depăşite de realitatea de azi)!”, scrie fostul premier român pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că, în această dimineață, 22 martie, în Bruxelles au avut loc șapte explozii. Bilanţul oficial este în acest moment de 26 de morţi şi 136 de răniţi , după ce ministrul belgian al sănătăţii a spus că 11 persoane au fost ucise şi 81 rănite în exploziile din aeroport iar operatotul metroului a transmis că la Maelbeek au murit 15 şi au fost rănite 55.

Timofti reacționează la atacurile sinucigașe din Bruxelles: ”Europa și întreaga lume trebuie să rămână unită și să consolideze forțele în lupta împotriva terorismului”

Valentina Buliga blocată pe aeroportul din Bruxelles în timpul celor două explozii din această dimineață

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *