Actualitate

Ponta îl atacă direct pe Dragnea: „Nu e un mod de guvernare serios”

"Deja acest joc nu mai este comic, ci devine chiar ridicol! Tot ce anunţă Dragnea că se face vine Tudose şi anunţă că NU se face – dar asta nu este un mod de guvernare serios! E clar că viziunea economică ‘latino-americană’ a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile – dar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau ‘Teldrum’ SA / la nivelul unei ţări că România şi a unui partid că PSD dezastrul e inevitabil în acest mod! Aloooo – aţi auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noţiuni sunt ‘stabilitate şi predictibilitate’?!?!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Iată declarațiile lui Mihai Tudose. „Concluzia astăzi este că putem să o trecem (taxa de solidaritate – n.r) la discutate şi uitate. (…) Era prea mare deranjul, dacă vreţi„, a explicat prim-ministrul.

Totodată, Tudose a spus că şi că taxele de genul CAS, CASS vor continua să fie plătite de angajator. „Cele două taxe (CAS şi CASS – n.r.) vor rămâne pe modelul actual. Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi plătite de angajator, fiindcă astfel riscăm”, a mai spus premierul, conform Agerpres.

Sursa: evz.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *