Politică

Ponta la DNA: Am primit o copie a expertizei, am plătit cu 2.000 de lei în plus taxe. Dau declaraţii când mă cheamă procurorul

Victor Ponta a declarat la ieşirea de la DNA că a primit o copie a expertizei financiar-contabile dispuse în dosarul în care este urmărit penal, din care rezultă că a plătit cu 2.000 de lei în plus taxe, dar nu îi mai cere de la statul român, precizând că va reveni să dea declaraţii când îl cheamă procurorul.

Premierul Victor Ponta a stat în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) aproximativ 15 minute, el spunând la ieşire că procurorul i-a dat o copie a expertizei financiar-contabile făcute în dosarul "Turceni-Rovinari", din care rezultă că ar fi platit cu 2.000 de lei în plus taxe, adăugând: "Nu-i mai cer de la statul român".

Întrebat când va da declaraţii în dosarul în care este inculpat pentru fapte pe care le-ar fi comis când era avocat, Ponta a spus că se va prezenta când îl cheamă procurorul, cu avocat.

Întrebat dacă s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum a anunţat Administraţia Prezidenţială, Victor Ponta a spus: "Politica în altă parte".

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *