Economie

„Poşta Moldovei” va mări numărul angajaţilor

Întreprinderea precizează că a fost perfecţionat sistemul de încasări de plăţi, o tranzacţie durând 1 minut, față de 3 minute anterior. Totodată, urmează a fi mărit numărul de angajaţi în oficiile poştale.

La fel, se negociază cu companiile autohtone procurarea sau luarea spaţiilor în locaţiune pentru deschiderea a 10 agenţii poştale noi în municipiile Chişinău şi Bălţi. Se testează şi aplicaţia „Factura”. Aceasta va genera un QR cod pe telefonul mobil, cu care la ghişeul poştal poţi achita facturile în timp de 30 de secunde maximum.

De asemenea, se planifică implementarea sistemului de gestionare şi fluidizare a rândurilor în oficiile poştale. Iniţial, sistemul va fi pilotat de oficiul poştal MD-2012 şi mai apoi extins şi prin alte oficii poştale din Chişinău cu volum sporit de clienţi. La fel, se preconizează elaborarea unui grafic special de activitate a oficiilor poştale, în caz de necesitate.

Întreprinderea precizează că, din momentul în care banii vor fi transferaţi în conturile sale de către Casa Naţională de Asigurări Sociale, beneficiarii vor avea timp să-şi ridice prestaţiile până la sfârşitul lunii. În cazul în care un beneficiar nu şi-a ridicat banii de pe cardul Băncii de Economii până pe data de 26 august, automat suma va fi transferată la „Poşta Moldovei”. Beneficiarii care nu şi-au ridicat banii timp de mai multe luni de pe card vor putea să solicite întreaga sumă de la Posta Moldovei.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *