Femeia

Prea bătrân

Sunt mai multe, dar acesta cică ar fi cel mai vechi club studenţesc, având o vechime de vreo patruzeci de ani. În fiecare seară de weekend, acolo se adună câteva sute de tineri, marea majoritate studenţi. De aceea, berea este ieftină, muzica foarte bună, iar toaletele îngrozitoare.

L-am vizitat de câteva ori anul acesta, făcându-mi-se dor de anii în care priveam profesorul cu interes de după banca ce mi-a oferit iluzii de jurnalist, şi mereu am reuşit să stabilesc o conexiune cu cel puţin o femeie de pe ringul de dans, chiar dacă nu excelez deloc la capitolul acesta. Totuşi, de fiecare dată am simţit că sunt prea bătrân pentru asemenea locuri. Unii ar numi-o „Criza bărbatului la treizeci de ani”, numai că la mine e posibil să fi venit mai devreme cu trei. Nu e confortabil să priveşti în jur şi să realizezi că vârsta medie a celorlalţi e undeva la douăzeci şi trei de ani.

Precum un moşneag, ce abia a realizat că este unul, am decis să las Porche-ul roşu decapotabil în garaj şi să conduc de acum înainte doar Rolls Royce-ul stilat şi deloc vulgar. 

www.umbluliber.com
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *