Timpul Liber

Precum albuşul de ou în umplutura unui cozonac…

Societatea l-a minimizat în primă instanţă, considerându-l murdar şi nedemn de fiinţe atât de „elevate” cum am fi noi, ca apoi să fie scos la iveală şi vândut ca marfă pe orice tarabă. Cu toate acestea, sexul rămâne uniunea fizică şi spirituală prin fizic a două persoane care se iubesc. Din păcate, multe femei îşi inhibă pornirile sexuale şi ajung adevărate măicuţe care mai târziu vor involua adâncite în frustrări, invidioase pe acele mai dezinhibate, acele care reuşesc să se simtă libere lângă partenerul lor, în pat – partener care lipseşte cu desăvârşire în cazul celor dintâi. Locul în care poţi fi cu adevărat tu e tocmai patul acela moale, sau uneori tare precum parchetul, rece la început dar fierbinte la final, silenţios ori zgomotos. Acolo detaliile ce sălăşluiesc în afara celor doi amorezaţi nu mai sunt importante. Uiţi durerea musculară din picioare, încheieturile blocate în poziţii imposibile, transpiraţia ce curge în şiroaie, unghiile adânc înfipte în spatele lui…

Multe femei sunt de părere că sexul nu e atât de important, căci, spun ele, ceea ce este în interior contează, iar aspectul exterior poate fi ignorat atât timp cât sufletul este mare şi binevoitor. Dar ce se întâmpla dacă sexul – atât cât există şi cum există – îl frustrează pe cel de lângă tine? Cât crezi că va rezista aşa, visând la o femeie mai dezinhibată, mai atentă cu ea şi, astfel, cu mult mai dezirabilă?

Un an? Doi? Ai fi optimistă, crezând asta. Oferă dragoste, înţelegere, afecţiune, dar dacă sexul nu leagă toate aceste elemente precum albuşul de ou umplutura unui cozonac, totul se va dezintegra sub ochii tăi fără ca tu să poţi face ceva din dorinţa de a salva ceea ce nici măcar nu ai avut. Putem poza în sfinţi, în speranţa că puritatea afişată cu ipocrizie să le dea celorlalţi impresia – şi poate chiar nouă – că aşa suntem mai buni, mai demni, dar inhibarea unui instinct primar nu poate decât să genereze frustrări care vor săpa precum apa în granit în relaţia pe care o ai şi, chiar dacă ar dura mai mult, granitul va ceda până la urmă.

www.umbluliber.com

Timpul. Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *