Tendințe

Pregăteşte-ţi casa pentru sărbătorile de iarnă

Lasă-ţi liberă imaginaţia şi jonglează cu obiecte, culori şi lumini.

Prima regulă în decorarea interioarelor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă: totul este permis. Obiecte obişnuite din casa ta pot deveni decoraţiuni spectaculoase cu ajutorul câtorva detalii de efect.

Pentru a crea o atmosferă specială, poţi plasa câteva aranjamente în ton cu anotimpul în zonele de interes ale casei, să pui în valoare piese de mobilier ori detalii de arhitectură prin lumina caldă a lumânărilor şi să foloseşti ţesături strălucitoare pentru a da o faţă nouă mesei, fotoliilor sau canapelei.

Nu ezita să schimbi funcţiunea clasică a obiectelor sau să foloseşti accesorii inedite pentru a da o imagine nouă decoraţiunilor din casa ta. Panglici colorate, nuci şi castane vopsite în auriu, plante uscate date cu sclipici sunt doar câteva sugestii.

Elementele de arhitectură (grinzi, uşi, glafuri de fereastră) pot fi ornate cu succes cu lampioane din hârtie sau din material textil, ghirlande din crengi de brad ornate cu flori şi frunze uscate, şiruri de lumânări de diferite forme şi culori.

Şi nu uita să-ţi pregăteşti cizmuliţele sau ciorapii, nu se ştie niciodată când poate trece Moş Nicolae pe la tine.

Silvia Ursu
Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *