Actualitate

Premiera celui de-al 7-lea sezon al serialului Game of Thrones are loc ASTĂZI

În timp ce cele şase sezoane ale Game of Thrones de până acum au numărat 10 episoade, producătorii executivi ai serialului, David Benioff and D.B. Weiss, au dezvăluit anul trecut că ultimele două sezoane (7, respectiv 8) vor fi mai scurte. Sezonul 7 va avea doar 7 episoade, iar sezonul 8 va avea şase, însă fanii care se tem că nu vor mai avea motive pentru a sta cu sufletul la gură nu au de ce să îşi facă griji.

Nikolaj Coster-Waldau, care îl joacă pe Jaime Lannister, a declarat pentru Entertainment Weekly: “Totul se petrecere cu o viteză mai mare decât sunt obişnuit…multe lucruri care în mod normal ar fi luat un sezon să se întâmple, se vor petrece acum într-un singur episod.”

Premiera sezonului 7 va avea, potrivit unor surse, 59 de minute, iar episodul final al acestui sezon se va întinde pe 81 de minute.

 

Teoriile cu privire la desfăşurarea acţiunii serialului au început să curgă încă de la încheierea ultimului episod al sezonului 6. Astfel, fanii sunt de părere că Daenerys va ajunge din nou în Westeros, membrii supravieţuitori ai familiei Stark se vor reuni, iar Umbătorii Albi îşi vor începe asaltul asupra sudului. Cu toate acestea, printre marile întrebări care stau pe buzele fanilor se numără: când se va întâlni Daenerys cu regina Cersei? Se va reuni Jon Snow cu Rondul de Noapte? Îl va confrunta Câinele pe Munte?

Luând în considerare că Ed Sheeran îşi va face apariţia într-un rol episod şi că actorul Jim Broadbent va juca un personaj semnificativ, sunt multe personaje care vor face jocurile în noul sezon.

Sursa: Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *