Actualitate

Prepară cea mai bună friptură de porc la cuptor

Ingrediente

1 kilogram şi jumătate de pulpă de porc
4 căţei de usturoi pisaţi
4 linguriţe cimbru tocat fin
4 linguriţe ulei de măsline
1 linguriţă coajă răzuită de lămâie
1 linguriţă şi jumătate sare
un sfert linguriţă de piper

Mod de preparare

Amestecă într-un vas usturoiul, cimbrul, coaja de lămâie, sarea, piperul şi uleiul de măsline. Încinge cuptorul şi împrăştie amestecul pe întreaga suprafaţă a pulpei de porc.

Împachetează carnea în folie de aluminiu şi aşaz-o într-o tavă. Lasă în cuptor cam 40 de minute. Dă la o parte folia, dă focul mai încet şi mai lasă pulpa în cuptor cam încă pe atât, adică 40-45 de minute, până când carnea s-a pătruns bine.

Transferă pulpa de porc pe un fund de lemn, lasă să se răcorească 10 minute, apoi poţi felia şi servi.

sursa: clickpoftabuna.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *