Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 09:34
Abonamente
 
 
 

Actualitate 7 Iunie 2018, ora 11:46

Presa spaniolă: „Ronaldo pleacă de la Real Madrid. E o decizie ireversibilă”. Trei posibile destinații pentru jucător

Marime Font

 Cotidianul Record susține că portughezul Cristiano Ronaldo pleacă de la Real Madrid pentru că "Florentino Pérez nu și-a respectat promisiunea. Nu e vorba de bani, ci de nerecunoașterea statutului său". Unde ar putea ajunge? "Italia, Franța sau Anglia".

Cum s-a încheiat finala Ligii, Cristiano Ronaldo l-a lăsat fără reacție pe Florentino Pérez, sugerând că, după 9 ani pe "Bernabeu", va părăsi Madridul. O zi mai târziu, în Plaza de Cibeles, făcea un pas în spate. "Ne vedem aici și anul viitor", le spunea el fanilor blancos.

Totuși, e foarte probabil ca lusitanul să nu mai poarte tricoul alb sezonul viitor. Nu poate trece peste faptul că primește doar 21 de milioane de euro salariu anual net. În timp ce Messi ia 48 de milioane la Barcelona.Pe 26 mai, după victoria de la Kiev, CR7 afirma că va anunța într-o săptămână ce hotărâre a luat. Termenul a trecut și nu a făcut nicio declarație. Dar cotidianul Record a ieșit azi pe copertă cu subiectul așteptat: "Ronaldo pleacă de la Real. E o decizie ireversibilă". Motivul: "Florentino Pérez nu și-a respectat promisiunea. Nu e vorba de bani, ci de nerecunoașterea statutului său".

Cristiano nu a mai fost inclus în reclamele noului echipament al madrilenilor și a fost unicul îndepărtat din lotul prezentat pe site. Numai Ronaldo e fără portret la albi. A rămas doar tricoul. Care ar putea fi destinația? "Italia, Franța sau Anglia", scrie Record. După ce, în urmă cu o săptămână, As vorbea de PSG.

Sursa: gsp.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md