Politică

Preşedintele PMP, Traian Băsescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida. Încă am energie

”Decizia mea din punct de vedere personal e luată, voi candida”, a afirmat fostul şef de stat la B1tv, spunând că mai aşteaptă cercetarea sociologică care este în executare pentru a i se confirma că nu face rău PMP candidând.

”Foarte probabil voi candida, ceea ce nu înseamă că înainte de a anunţa public candidatura nu se va termina studiul sociologic pe care îl avem în lucru, să vedem dacă sunt util sau nu partidului. Partidul spune că aş fi util, dar eu vreau să mă conving şi ştiinţific. Pe de altă parte, experienţa pe care am acumulat-o experienţa poate fi utilă României”, a declarat Traian Băsescu.

”Încă am energie”, a motivat el, adăugând că deşi are o imagine erodată, posedă o experinţă ”uriaşă” şi un grad de încredere în sondaje mai mare decât a liderilor liberali. Băsescu a admis că structurile PMP s-au îmbunătăţit după fuziunea cu UNPR şi a subliniat că alegerile din decembrie sunt despre lideri.

Cât despre candidatura Elenei Udrea, fostul şef de stat a replicat: ”Este o femeie singură care şi-a găsit un refugiu în religie, dar categoric nu poţi trăi doar din religie, trebuie să faci ceva activ”.

El le-a transmis liberalilor că nu au pierdut nimic nereuşind să înregimenteze miniştri tehnocraţi. ”Pe doamna Gorghiu a refuzat-o doamna de la Antena 1 (Simona Gherghe, n.r.), eu sper s-o refuze şi Denise Rifai”, a adăugat Băsescu. 

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *