Vedete

Presupusul iubit al lui Michael Jackson rupe tăcerea

 Un barbat in varsta de 35 de ani, pe nume Jason Pfeiffer, sustine ca el si Michael Jackson au fost iubiti si marturiseste ca a pierdut sufletul pereche atunci cand artistul a murit, scrie The Sun.

Jason Pfeiffer, care lucra pentru dermatologul megastarului, doctorul Arnold Klein, a declarat ca a traita “o scurta poveste de iubire care s-a terminat tragic”. Acesta sustine ca a vorbit pentru prima data cu Michael prin telefon, dupa care, intr-o seara, vedeta l-ar fi rugat sa-l duca cu masina pana acasa.

"Daca imi aduc bine aminte, prima noastra intalnire a fost in masina. Am iesit la o plimbare si am stat de vorba si ne-am simtit extraordinar. Mai intai a trebuit sa ne asiguram ca nu ne va vedea nimeni. De aceea, intalnirea a trebuit sa fie scurta si sa-l duc acasa inainte ca cineva sa-si dea seama", a marturisit Jason Pfeiffer, care sustine ca au vorbit in mod regulat pana in ultimele zile de viata ale megastarului.

"Mi-am pierdut sufletul pereche. Imi este foarte greu sa descriu pierderea pe care am suferit-o, dar in inima mea este un gol", a mai spus acesta

Pfeiffer a mai dezvaluit ca in ultimele doua saptamani, Michael incepuse sa se poarte tot mai ciudat, devenise foarte religios, dramatic si isi lua la revedere de la toata lumea.

"Devenise ultra-religios, dramatiza totul, era obosit si obositor. Si- a luat adio de la apropiati, cu o saptamana inainte sa moara, ceea ce i-a speriat pe toti", a declarat Pfeiff, precizand ca Michael vorbea mult despre Dumnezeu si despre calendarul mayasilor, care se incheie in 2012.

Sursa: 9am

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *