Timpul Local

Prezice vremea mai exact ca un meteorolog

Poate fi greu de crezut, insa o britanica poate prezice vremea doar folosindu-si capul. Si asta pentru ca, potrivit „Daily Mail”, Shakira Robson sufera cate o migrena inaintea unui fenomen meteo. Mama a trei copii, in varsta de 29 de ani, Robson a fost poreclita de catre prietenii ei „femeia girueta”.

Shakira poate spune cat de puternica va fi o ploaie dupa intensitatea durerii sale de cap. Britanica a dobandit aceasta abilitate in urma cu patru ani, dupa nasterea fiului sau. „Aveam cam patru-cinci migrene pe saptamana. Am inceput sa observ ca puteam simti o aura care cobora asupra mea inainte sa inceapa sa ploua. La inceput a fost o gluma. Le trimiteam mesaje prietenilor si ii avertizam sa ia o umbrela cu ei, intrucat aveam o migrena, dar cand mi-am dat seama ca e corect ce prezic, m-am gandit sa monitorizez acest lucru.

Am facut un tabel pentru cateva saptamani, in care scriam cand aveam migrena si cand ploua. Eram exacta. Acum sunt ca un barometru uman. Pot sa spun cand o sa ploua si cat o sa dureze. Daca este o ploaie torentiala sau o furtuna, durerea e mai intensa si migrena dureaza mai mult de 12 ore”, a explicat Robson. Cateodata, femeia de afaceri din Newcastle a trebuit sa se lupte si cu patru-cinci migrene pe zi. Doctorii i-au spus sa ia analgezice obisnuite, dar durerile de cap au inceput sa se inteteasca si sa-i distruga viata familiala. Acum, ia pana la noua tablete pe zi si a fost nevoita sa isi schimbe dieta, ca sa evite alimentele procesate si alcoolul. „Viata mea s-a schimbat drastic din cauza migrenelor. Copiii au trebuit sa invete ca, atunci cand mama lor e bolnava, trebuie sa fie cuminti. Nu este corect fata de ei. In prezent, merg la un specialist si ma rog sa fie mai bine”, a mai spus femeia.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *