Editorial

Prietenie pe muchie de cuţit

Mulţi dintre noi consideră că între o femeie şi un bărbat nu există relaţie de prietenie, pentru că întotdeauna unul dintre cei doi va începe să nutrească sentimente pentru celălalt. E destul de greu să îţi găseşti un prieten adevărat şi se pare că pentru multe femei este mai uşor să îl găsească în rândul bărbaţilor decât în rândul femeilor. Cred că asta pentru că bărbaţii înţeleg totul altfel, nu au timp şi chef de bârfe, iar dacă întotdeauna ai fost mai băieţoasă, cu siguranţă vei găsi subiecte de interes comun cu un el, aşa cum nu ai fi găsit cu o ea. Când însă simţi că te-ai îndrăgostit de cel mai bun prieten, situaţia poate deveni puţin mai dificilă…

Multora le este foarte greu să ofere ceva fără a cere nimic în schimb. Dar, totuşi, se poate. Dacă cineva are nevoie de sprijinul tău într-o anumită situaţie, este cel mai corect să-i oferi sprijinul fără a te gândi de fiecare dată ce vei primi tu în schimb. A începe o relaţie cu cel mai bun prieten este o sabie cu două tăişuri: poate fi foarte plăcut să fii cu cineva care îţi e deja atât de apropiat, dar pe de altă parte, relaţia amoroasă poate strica relaţia de prietenie dintre voi sau şi mai rău, dacă eşti îndrăgostită şi el nu simte la fel, poţi să îl pierzi ca prieten. Cea mai bună soluţie dacă se întâmplă asta, este să fii sinceră şi să îi spui ce simţi. Chiar dacă nu veţi fi împreună imediat şi îi laşi timp de gândire, tot trebuie să îi spui ceea ce simţi pentru el. Asta te va scuti de o sumedenie de situaţii neplăcute pe viitor. Poartă-te natural şi lasă ca totul să vină de la sine. Dacă este să fiţi împreună, veţi fi pur şi simplu.

Află ce simte pentru tine înainte de a te arunca în dezvăluiri senzaţionale despre sentimentele tale pentru el, poate ar fi mai bine să încerci să afli ce simte el pentru tine. Ai însă grijă şi nu uita că între cei mai buni prieteni gesturile de afecţiune sunt ceva normal, deci nu ar trebui să le interpretezi ca pe ceva deosebit decât atunci când sunt cu adevărat deosebite faţă de ce se întâmplă în mod normal între voi. Este în natura femeii îndrăgostite să vadă semne şi acolo unde nu sunt, să analizeze fiecare cuvânt şi să îl interpreteze aşa cum îşi doreşte, aşa că nu e o idee proastă să îi întrebi pe prietenii voştri dacă ştiu ceva, dacă le-a făcut vreun fel de confesiune legată de sentimentele pentru tine. Nu dezvoltaţi relaţii pe muchie de cuţit şi nu transformaţi o prietenie de durată într-o relaţie ratată. Gândiţi-vă bine de la început dacă doriţi să vă pierdeţi cel mai bun prieten în favoarea unui viitor fost iubit.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *