Finanţe

Prima bancă din Moldova aniversează 23 de ani de succes bancar!

Cu această ocazie, Prima Bancă din Moldova felicită clienţii, angajaţii şi acţionarii. Apreciem pe deplin încrederea Dvs. pentru că împreună am creat o adevărată istorie de suc¬ces, un exemplu de parteneriat armonios pe piaţa bancară. Victoriabank încheie anul 2012 cu rezultate merituoase. În acest an a deservit cu 38,9 mii clienţi mai mult, deţine 17,5% din activele de pe piaţa bancară a Republicii Moldova, are cel mai diversificat portofoliu de produse şi servicii, are o cotă de piaţă de 21% la categoria depozite. Şi la capitolul carduri emise şi operaţiuni cu cardul în punctele comerciale deservite de bancă, Victoriabank continuă să fie lider, deţinând o cotă de 14,01% şi, respectiv, 70,89%.

Aprecierile de care s-a bucurat Victoriabank în acest an vin să reconfirme aceste cifre. Menţionăm că a fost desemnată una dintre cele mai mari bănci din Europa de Sud-Est, conform clasamentului SeeNews TOP 100 SEE Banks, cel mai scump brand din sectorul bancar, potrivit studiului „Md-Brand-2012-TOP-50 branduri moldoveneşti”, realizat de agenţia MPP Consulting (Ucraina) şi „Cel mai bun angajator”, obţinut al treilea an consecutiv, dovadă a unui mediu echilibrat în care muncesc angajaţii Victoriabank.

Pe lângă activitatea financiară, Victoriabank a venit în acest an cu o nouă abordare, în scopul de a contribui nu doar la viaţa economică a ţării, ci şi de a dezvolta spiritul de implicare socială – implicarea clienţilor în susţinerea copiilor orfani. Cu acest scop a fost lansat cardul „Eu Ajut Copiii!”, care oferă clienţilor Victoriabank posibilitatea de a folosi beneficiile tranzacţiilor cu cardul şi de a ajuta, în paralel, copiii defavorizaţi. Aceeaşi abordare o regăsim şi în promoţia „Donaţi, Prognozaţi şi Câştigaţi”, unde clienţii puteau participa şi înregistra cursul valutar euro/dolar, contribuind cu o sumă simbolică la un fond de caritate.

Anul 2012 aduce şi o completare importantă a portofoliului Victoriabank, în special noul card co-brand lansat împreună cu Orange Moldova, precum şi serviciul sms-banking. Toate aceste reuşite ne fac mai speciali graţie Dumneavoastră. Împreună am reuşit să înregistrăm realizări importante. Vă mulţumim pentru încrederea şi respectul acordat de-a lungul celor 23 de ani de performanţe.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *