Auto

Prima imagine „oficială” cu noul Audi A3

De fapt, ce am văzut noi la CES a fost interiorul noului model, ce a fost folosit pe post de „material didactic” pentru prezentarea ultimelor tehnologii multimedia ale producătorului german.

Cât despre exterior, singurele informații pseudo-oficiale sunt cele extrase din interfața centralei MMI ce va reuni sistemele de infotaintment de pe viitorul model compact Audi. Chiar și așa, acestea erau până la urmă niște randări rudimentare și nu detaliau cu adevărat înfățișarea noului A3.

Suspansul din jurul noii generații Audi A3 era programat să rămână pe poziții până la dezvelirea oficială de la Geneva din martie. Însă, spre dezamăgirea PR-iștilor de la Ingolstadt (asta dacă nu cumva Audi însuși a premeditat momentul), mai multe surse din presa europeană au publicat prima poză „oficială” cu noul model – ce pare destul de apropiată de un model de serie.

În orice caz, cea de-a treia generație Audi A3 nu se va depărta prea mult de designul generației actuale, combinând o siluetă asemănătoare – dacă nu identică – cu o pereche de faruri încruntate și obișnuita grilă Audi. Un Q3 mai coborât am zice noi.

Via Topgear 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *