Ultima oră

PRIMĂVARA SE NUMĂRĂ ROMÂNII

Persoanele care vor să contribuie la această inițiativă trebuie să urmeze o procedura simplă: descarcă formularul de aici: http://tinerii.md/voluntari/formular_primavara_romanii.doc tipărește-l, completează-l și trimite-l până pe 15 mai pe adresa redacției TIMPUL DE DIMINEAȚĂ, Alexei Șciusev nr. 98, Chişinău, Republica Moldova, MD-2005. Există și opțiunea de înscriere online la următoarea adresă: www.tinerii.md/recensamant.

Este important să informăm cât mai multe persoane despre campanie, să îi invităm să se înscrie pentru a-și aduce aportul la propagarea adevărului. La câmpul Membrii familiei, treceți toate persoanele care locuiesc sau fac parte din familia dumneavoastră. Înscrieți-vă pe listă Dumneavoastră cu toată familia și mergeți la toate rudele, prietenii și alte persoane pe care le știți că împărtățesc valorile naționale, pentru a le trece în numărătoarea paralelă.  

SĂPTĂMÂNA DINAINTEA STARULUI RECENSĂMÂNTULUI

De la redacția Timpul (strada Alexei Șciusev nr. 98, Chişinău) poate fi ridicată trusa voluntarului. Ea conține foi volante și alte materiale informative care ajută în promovarea adevărului la recensământ. Trusa poate fi ridicată zilnic de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

Așteptăm toți cititorii dornici să împartă informații către restul populației să vină să ridice aceste truse. E ultima săptămână înainte de startul recensământului și fiecare om contează.

INFORMAȚII 

Informații suplimentare se pot afla la numărul de telefon 067693338 sau la adresa de email tineriimoldovei@gmail.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *