Auto

Primele imagini cu interiorul hi-tech al noului Audi A3

Liniile simple sunt dublate de un pachet multimedia de invidiat. Viitorii clienți vor avea la dispoziție, printre altele, un display de 7 inci cu grafică 3D și un „touch-pad, integrat în butonul rotativ al sistemului MMI.

Salonul de electronice de la Las Vegas a confirmat cunoștințele avansate ale lui Audi în materie de tehnologie multimedia integrată. O dată cu prezentarea interiorului de la viitorul A3, toată lumea poate să observe cum într-un model din clasa compactă sunt oferite echipări în premieră pentru industria auto și dotări care puteau fi întâlnite doar pe modelele din clase superioare. „Arsenalul” lui A3 include un monitor de 7 inci, cu o grosime de 11 mm, pe care sunt afișate toate informațiile sistemului multimedia. Există și o interfață universală de conectare a telefonului mobil cu mașina, denumită Audi Phone Box.

Cele mai multe funcții pot fi accesate prin intermediul sistemului intuitiv „touch-pad”, sistem montat deja la Audi A7 și A8. Producătorul anunță și introducerea unei tehnologii de proiecție a informațiilor pe parbriz de tip „head-up display”. De asemenea, A3 preia de la A4 posibilitatea de a se transforma în WLAN hot-spot pentru alte dispozitive din mașină dar și din apropiere.

Sistemul de comenzi prin voce (voice activation control system) va include compatibilitate cu Google în așa fel încât sistemul de navigație să poată fi setat să găsească punctele de interes ale zonei în care se găsește mașina. Audi speră să introducă și un sistem de control prin gesturi dar mai este nevoie de câțiva ani până la o versiune de serie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *