Primele imagini cu „tatăl” cultului apocalipsei din Olanda, care și-a ținut familia captivă timp de 9 ani la o fermă

publicat în Actualitate pe 22 Octombrie 2019, 11:53

 Gerrit Jan van Dorsten, în vârstă de 67 de ani, apărea pe rețeaua de socializate Facebook sub numele John Eagles și avea pe profilul diverse fotografii și clipuri video.

Bărbatul de 67 de ani din Olanda care și-ar fi sechestrat timp de 9 ani copiii într-o casă Ruinewold, în așteptarea sfârșitului lumii, era activ pe Facebook și posta fotografii cu el însuși, informează The Mirror.

Acestea sunt primele imagini cu tatăl care își ținea familia captivă, alături de prietenul său austriac. Amândoi au fost arestați.Gerrit Jan van Dorsten, în vârstă de 67 de ani, apărea pe rețeaua de socializate Facebook sub numele John Eagles și avea pe profilul diverse fotografii și clipuri video.

Bărbatul avea postări despre Coreea de Nord, dar și un filmuleț în care folosește un aparat de vâslit pe care și-l construise singur în curte.

 

Van Dorsten și copiii săi au fost găsiți într-o fermă, după ce fiul său cel mare a mers la un bar local și a povestit că el și frații săi sunt ținuți captivi.

Potrivit profilului său de Facebook, bărbatul ar fi studiat filosofia, istoria muzicii și psihologia.

Poliția olandeză a anunțat că tinerii salvați de la fermă comunică între ei, dar o parte din limbajul lor este de neînțeles. Autoritățile au mai spus că victimele dormeau și mâncau pe podeaua spațiului fără ferestre în care erau ținuți.

https://www.digi24.ro/