Timpul Local

Primul ajutor din partea cititorilor ziarului TIMPUL

Tamara Falca, o locuitoare a oraşului Chişinău, a decis să contribuie cu ceea ce are la diminuarea suferinţei oamenilor inundaţi de apele Prutului. „Nu pot rămâne indiferentă la durerea oamenilor. Sunt o pensionară şi nu am venituri mari, dar, dacă văd că cineva suferă mai mult decât mine, sar în ajutor cu ce am”, a menţionat ea. Tamara Falca a activat ca lucrător medical timp de 39 de ani. Susţine că, în repetate rânduri, a donat bani pentru reconstrucţia unor biserici şi mănăstiri.

Petru Burduja din Chişinău a adus 900 de lei pe care vecinii săi i-au adunat pentru sinistraţi. Numele vecinilor: Silviu Cărăuş, Gheorghe Erizanu, Igor Grosu, Vasile Chirilescu, Vasile Iovu, Ghenadie Baciu, Leonid Iovu. Spre seară, au mai donat 100 de lei pentru sinistraţi soţii Valentina şi Anatol Mărgineanu. Ei ne-au spus că aceşti bani sunt şi din partea vecinului lor Victor Stanciuc. Cu o donaţie de 1000 de lei au venit la redacţie cititorii noştri Onisie şi Maria Cazacu.

Urmaţi-le exemplul! Veniţi la noi – Chişinău, bd. Grigore Vieru, 22/2 – între orele 9.00-19.00 şi participaţi la campania de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi.

Redacţia TIMPUL

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *