Actualitate

Primul câştigător al Campaniei organizate de Victoriabank va pleca în Grecia

Octavian Crilic este clientul Băncii care a efectuat transferul norocos şi a ales destinaţia Grecia.

„Vom pleca împreună cu toată familia într-o călătorie în Grecia, unde vom fi alături de prietenii dragi care se află în Atena şi pe care nu i-a văzut de mult timp. Mulţumesc Victoriabank pentru această posibilitate” ne-a comunicat fericitul câștigător Octavian Crilic.

„La I extragere au participat toate transferurile efectuate prin intermediul sistemelor de transfer rapid, pe parcursul perioadei 10 – 28 aprilie. Victoriabank felicită călduros câştigătorul şi îi mulţumeşte pentru loialitate. Ne bucurăm că transferurile băneşti efectuate la Victoriabank constituie un pas înainte spre realizarea aspiraţiilor clienţilor. Campania organizată de Victoriabank continuă şi mai sunt încă 2 călătorii care îşi așteaptă destinatarii”, a declarat Mihai Ciobanu, director Direcţia valutară şi relaţii internaţionale.

Toate transferurile în sumă mai mai mare de 300 Euro sau echivalentul a 300 Euro participă la extragerile organizate în zilele 30.04.2013, 22.05.2013 şi 11.06.2013, în cadrul căreia sunt oferite 3 călătorii cu destinaţia aleasă în Europa. Participanţi la Campanie sunt clienţii Victoriabank, care efectuează transferuri băneşti prin intermediul sistemelor de transferuri rapide disponibile în cadrul băncii. Reamintim că Victoriabank dispune de una dintre cele mai diversificate oferte de sisteme de transferuri băneşti de pe piaţa bancară din Republica Moldova şi deţine o cotă de piaţă de 23% .

Următoarea extragere va avea loc în data de 22 mai, la care vor participa toate transferurile efectuate în perioada 29 aprilie – 21 mai.

Mai multe detalii şi informaţii despre campanie, premii, metodele de selectare a câştigătorilor le puteţi afla pe site-ul băncii sau pe pagina oficială de Facebook, unde aveţi posibilitatea să adresaţi şi întrebări.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *