Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la 25 Septembrie 2018
Abonamente

Moldova 13 Decembrie 2011, ora 05:35    Din editia print

Primul contracandidat al lui Pavel Cebanu la preşedinţia FMF

Marime Font

 
 

Preşedintele onorific al FC Sfântul Gheorghe Suruceni, Valeriu Reniţă, şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal (FMF) la viitoarele alegeri ale acestui for.

Acesta a emis un comunicat de presă în care îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia actuală a fotbalului moldovenesc, dar şi se arată indignat de corupţia din interiorul federaţiei.

„Regresul constant din fotbalul moldovenesc, pe care îl urmărim în ultimii ani, managementul prost şi necalificat, efectuat de către federaţia de profil a culminat în acest an cu cea mai proastă evoluţie a selecţionatei de fotbal a Moldovei”, susţine Reniţă. „... Nu mai am de gând să suport şi să fiu victima intereselor de grup şi corupţiei în FMF. Voi propune în viitorul apropiat împreună cu un grup de experţi un program concret de revigorare şi dezvoltare a fotbalului moldovenesc pe baza unor exemple de succes din lume şi pe a dezvoltării talentelor noastre autohtone”, remarcă preşedintele onorific al FC Sfântul Gheorghe.Valeriu Reniţă califică drept cinism decizia FMF de a face din „Gala fotbalului moldovenesc” un eveniment de milioane. „La sfârşitul unui an cu note proaste la toate capitolele, date chiar de Executivul FMF, când majoritatea cluburilor de fotbal o duc de azi pe mâine, când ne lipseşte elementarul în fotbalul pentru copii, când potenţialii noştri spectatori nu au nici de pâine, dar nici de un bilet la fotbal, Pavel Cebanu, preşedintele FMF, joacă tontoroiul pe mormântul fotbalului nostru, dând o petrecere strălucitoare şi plină de cinism chiar în centrul capitalei. „Gala fotbalului” din acest an costă fotbalul nostru jumătate de milion de lei”.

(I.S.)

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Septembrie 2018, ora: 13:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 23 Septembrie 2018, ora: 15:40 de Ana Marchitan

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud: „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial”

PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud:  „Acordarea autocefaliei unei biserici nu va provoca un război mondial” Din editia print

Pentru a afla opinia Bisericii Ortodoxe Române (BOR) privind eventuala recunoaștere a autocefaliei Bisericii din Ucraina, TIMPUL a discutat cu Preasfințitul Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud din cadrul Mitropoliei Basarabiei, fost secretar al Sfântului Sinod al BOR.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 23 Septembrie 2018, ora: 05:03

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem

Cum vorbim, cum scriem // Eu vreém, eu beem Din editia print

Mai ieri, de câte ori deschideam vreo pagină în internet, îmi sărea în faţă un spot publicitar, sonorizat de o tânără care întreabă, punând un accent puternic pe primul cuvânt al frazei: „Vrai să trăieşti, să înveţi şi să...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 14 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Vestirea patimilor și a învierii

„Pe când străbăteau Galileea, Iisus le-a spus: Fiul Omului va să fie dat în mâinile oamenilor. Şi-L vor omorî, dar a treia zi va învia. Şi ei s-au întristat foarte!” (Matei 17; 22-23)

() Citeşte tot articolul