Astăzi 20 Septembrie 2018, Joi - Ultima actualizare la ora 15:22
Abonamente

Sport 12 Septembrie 2017, ora 17:15

SPORTPrimul TRANSFER al Barcelonei din iarnă. Pentru cine este gata să plătească 40 de milioane?

Marime Font

Transferul lui Jean Seri (26 de ani), de la Nice, e primul pe care Barcelona îl pregăteşte pentru perioada de mercato din iarnă, după ce mutarea nu s-a putut realiza în această vară.

Cele două părţi au negociat intens şi, în cele din urmă, căzuseră de acord pentru suma de 40 de milioane de euro, dar ultimele detalii nu au fost puse la punct şi mutarea nu s-a mai făcut. Acum, la capătul unei veri în care l-a pierdut pe Neymar şi nu a reuşit să-l transfere pe Coutinho, catalanii au reluat negocierile cu francezii de la Nice, iar cotidianul Sport anunţă că transferul e aproape realizat, mijlocaşul de 26 de ani urmând să ajungă pe Camp Nou în ianuarie, suma învârtindu-se tot în jurul a 40 de milioane de euro.

În august, imediat după ce transferul său a picat, Jean Seri a vorbit sincer despre sentimentele care l-au încercat în momentul în care a aflat că nu va juca în aceeaşi echipă cu Messi şi Suarez: "Visul meu să ajung la Barcelona mi-a fost interzis şi, pentru mine, acest lucru este teribil. Vreau să fiu optimist şi cred că mai există moduri de a ajunge acolo, sper ca cele două cluburi să negocieze din nou şi să se ajungă la o înţelegere. Nu vorbim despre orice club, la care aş merge pentru bani.Barcelona reprezintă toate amintirile mele de când eram copil, visul meu ca şi fotbalist. Stilul lor de joc, inteligenţa. Am avut o întâlnire cu şefii lui Nice şi nu mi-au spus nimic despre stadiul transferului, am plecat acasă fericit. Am auzit la ştiri, a doua zi, că mutarea nu se mai face. Când am aflat am fost la birourile clubului şi am 'explodat'. Nu mi-au spus nimic, nici măcar nu m-au putut privi în ochi", a spus Seri în presa franceză.

Sursa: Prosport

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Istorie 18 Septembrie 2018, ora: 19:33

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut”

Prima şedinţă a Sfatului Ţării (II) „Fericiți sub ochii noștri sunt care văd ceea ce nu au văzut” Din editia print

Un reportaj al ziarului „Ardealul (Transilvania)” despre prima ședință a parlamentului Basarabiei, care în 1918 a votat Unirea cu România Continuăm publicarea materialului „Dare de seamă asupra primei ședințe a Sfatului Țării din 21 noiembrie 1917”,...

( ) Citeşte tot articolulEditorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 13 Septembrie 2018, de Dan Nicu

O tragedie uitată – Cehoslovacia anului 1968

În a doua jumătate a lunii august, Europa a marcat 50 de ani de la invadarea Cehoslovaciei de către trupele URSS şi ale altor state din blocul sovietic.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 12 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Caritate sau reclamă?

Ori mai degrabă aș spune că ambele. Și când spun acest lucru, o fac cu convingerea că reclama va fi condiționată cu timpul de caritate.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 11 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

Zece ani de la războiul ruso-georgian. Cauze și efecte

În această săptămână, s-au împlinit zece ani de la războiul ruso-georgian, care a condus la apariția a două noi conflicte înghețate în Regiunea Extinsă a Mării Negre: Abhazia și Osetia de Sud, recunoscute ca state independente, cu precădere, de către Federația Rusă. 

() Citeşte tot articolul

 

 


Cele mai citite articole Timpul.md