Ultima oră

Principele Radu la lansarea volumului Calea Europeană a R. Moldova

„Cele mai durabile și mai convingătoare legături pe care Coroana Regală a României le-a făcut cu societatea românească după decembrie 89, au fost cele care s-au îmbrăcat în veșmântul culturii”, a declarat Alteța Sa Regală, Principele Radu al României în debutul lansării volumului „Calea Europeană a Republicii Moldova”

Volumul ”Calea Europeană a Republicii Moldova” coordonată de profesorii din România, Sorin Bocancea și Radu Carp, cuprinde 40 de articole despre evoluția Republicii Moldova și criza politică de la începutul anului.
Principele Radu al României, soţul principesei moştenitoare Margareta, se află într-o vizită oficială de 3 zile în Republica Moldova.
Principele Radu este însoţit şi de o delegaţie de oameni de afaceri din România, majoritatea din Cluj, care vor avea întâlniri cu oameni de afaceri din Republica Moldova.

El a avut astăzi o întrevedere cu ministrul Agriculturii Eduard Grama, cu care a discutat posibilități de colaborare pe mai multe domenii, în special educație și cercetare, semințe, creșterea ierbii furajere și altele.

Principele va vizita municipiile Chișinău și Bălți, precum și comunele Regina Maria, Cimișeni și Purcari.
 
Sursa: Radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *