Astăzi 26 Septembrie 2018, Miercuri - Ultima actualizare la ora 17:11
Abonamente

Tendințe 11 Iunie 2017, ora 09:50

Prințesa Diana era foarte inteligentă! Uite de ce făcea acest gest mereu

Marime Font

Prințesa Diana este în continuare în centrul atenției, deși au trecut aproape 20 de ani de la moartea sa. Cunoscută drept prințesa inimilor, Diana făcea o serie de gesturi pe care mulți nu le-au înțeles când aceasta trăia.

Prințesa Diana, un gest explicat după 20 de ani
Unul dintre acestea este apropierea de piept a poșetelor și genților pe care le purta. Creatorul de modă Anya Hindmarch a dezvăluit de ce făcea Lady Di asta de fiecare dată când ieșea în public.

Diana prefera poșetele mici, genul plicurilor, și obișnuia să le țină aproape de inimă. Conform creatorului de modă britanic, Diana făcea asta pentru a evita presa de scandal și pentru a-și acoperi decolteul. În cele mai multe cazuri, atunci când Diana își apropia plicul de piept, paparazzii și fotoreporterii acreditați știau că femeia nu avea de gând să vorbească despre viața personală. Acesta era modul în care Diana transmitea mesajul potrivit căruia nu e dispusă să comenteze picanteriile apărute în tabloide.Mai mult decât atât, faptul că Diana reușea să impună respect în acest fel o punea într-o lumină bună, spre deosebire de fostul ei soț, Charles, care devenea foarte agitat și vizibil iritat de întrebările pe care jurnaliștii le puneau. Charles nu putea ieși de fiecare dată cu diplomație din situațiile jenante, optând să sfideze presa în stilul caracteristic. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Septembrie 2018, ora: 23:44 de Ana Marchitan

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă Din editia print

ANCHETĂ /// Kievul a declanșat război în lumea ortodoxă

Rușii consideră că nu e timpul potrivit pentru acordarea autocefaliei Bisericii de la Kiev, în timp ce ucrainenii dau asigurări că numai așa se va face dreptate

( ) Citeşte tot articolulOpinii & Editoriale 26 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Râmătorii de sensuri

Totul e înspăimântător de simplu: când ne naștem, fiecăruia, Dumnezeu îi dă câte un Boț de lut, căruia noi îi zicem DESTIN, îi pune în față un CRONOMETRU, dă startul și în perioada de timp rezervată noi trebuie să reușim să modelăm ceva din el.

() Citeşte tot articolul

Editorial 24 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Unioniștii, alegerile și opoziția

Campania electorală pentru următoarele alegeri parlamentare în R. Moldova a început deja. Toate partidele își pregătesc armele pentru această luptă.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 24 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Republica Moldova cu o mână dă, cu alta lovește

Republica Moldova e un ceas cu rotițele stricate. Sau, mai degrabă, fiecare rotiță funcționează de capul ei. Iar dacă ele nu funcționează cum trebuie, nu avem nici oră, nu avem nici ceas. Moldova ca stat e de mult timp nefuncțională.

() Citeşte tot articolul

Editorial 20 Septembrie 2018, de Constantin Tănase

Viața și moartea doamnei Clara

…O cheamă doamna Clara, locuiește într-un apartament cu două odăi, are 45 de ani, doi băieți, unul de 22, iar altul de 19 ani.

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 19 Septembrie 2018, de Moni Stănilă

Anotimpul și cheltuielile

Cât nu am vrea să ne ferim de cheltuieli, fiecare anotimp vine cu lista lui de cumpărături. Că sunt sărbătorile de iarnă, că este Paștele, că e vară și vrem concedii – o cheltuială apare întotdeauna.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Septembrie 2018, de Silviu Tănase

Cât de mult ne urăsc!

14 septembrie 2018, Ziarul TIMPUL

() Citeşte tot articolul

Opinii & Editoriale 16 Septembrie 2018, de Răzvan Munteanu

România ar putea juca un rol important în reconstrucţia Siriei

Siria a cunoscut cea mai complexă criză dintre statele lovite de Primăvara Arabă, afundându-se într-un război civil care a opus regimul de la Damasc şi forţele rebele, alături de care s-au adăugat pe parcurs alte grupări din afara ţării.

() Citeşte tot articolul

 


Cele mai citite articole Timpul.md