Actualitate

Prinţesa Diana a dezvăluit cine a fost „marea ei dragoste“ în înregistrările difuzate în premieră

În cadrul controversatului documentar „Diana: In Her Own Words“, Channel 4 a difuzat în premieră secvenţe video în care Diana i se confesează amicului şi antrenorului ei de voce, actorul Peter Settelen, în timpul unor lecţii ce aveau ca scop îmbunătăţirea discursului public al prinţesei.

Printre altele, Lady Dy a dezvăluit că „marea ei dragoste“ a fost un bodyguard cu care a avut o aventură şi care ulterior a fost concediat şi, susţine ea, ucis. „Când aveam 24 sau 25 de ani am fost profund îndrăgostită de cineva care lucra la securitate. Eram bucuroasă să renunţ la tot şi să fug cu el. Îţi vine să crezi? Şi el îmi tot spunea că e o idee bună. Apoi a fost dat afară şi ucis, iar asta a fost, trebuie să recunosc, una dintre cele mai mari lovituri primite în viaţa mea. În cele din urmă a fost obligat să plece, iar după trei săptămâni a fost ucis într-un accident de motocicletă. El a fost cea mai mare iubire pe care am avut-o vreodată“, povesteşte Prinţesa Diana în înregistrările difuzate de Channel 4.

Deşi nu l-a numit, The Independent şi alte publicaţii străine susţin că este vorba despre Barry Mannakee (foto jos). Ofiţer de poliţie, Mannakee a fost garda de corp a prinţesei aproximativ un an, la mijlocul anilor ’80. Bărbatul a murit la vârsta de 39 de ani, când motocicleta condusă de un prieten (care a supravieţuit impactului) s-a ciocnit cu o maşină. Şoferul a fost amendat cu 85 de lire sterline pentru neatenţie la volan, iar medicul a susţinut că a fost un accident. Deşi nu există dovezi care să sugereze că a fost un accident premeditat, se pare că Lady Di era convinsă că moartea bodyguardului a fost cauzată de aventura lor.

Răspunsul „traumatizant“ al Prinţului Charles

Totodată, Prinţesa Diana mărturiseşte că a fost „complet traumatizată“ de răspunsul dat de Prinţul Charles când a fost întebat de un reporter, înainte de a se căsători, dacă este îndrăgostit sau nu de ea. „Orice ar fi dragostea“, a fost replica lui Charles. Lady Di i-a mai spus prietenului său că s-a întâlnit cu Prinţul Charles doar de 13 ori înainte de căsătorie, precizând că pasiunea a dispărut rapid, iar viaţa lor sexuală era departe de a fi una activă, mai ales după ce s-a născut Prinţul Harry.

„Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu mă mai căuta trei săptămâni, nu era foarte consistent în a-mi face curte. Sexul era ciudat, foarte ciudat. Se întâmpla cam o dată la trei săptămâni, iar cu şase-şapte ani în urmă am început să nu mai facem deloc. Nu exista niciun fel de cerere în acest sens din partea lui“, spunea Lady Di.

adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *