Actualitate

Printre aceste bufniţe este ascunsă o pisică! Tu cât de repede poţi să o găseşti?

De asemenea, acestea necesita uneori perseverenta, la fel ca aceasta provocare ascunsa in imaginea de mai sus. Poti sa vezi pisica printre toate bufnitele?

Stiai ca puzzle-urile intareste legaturile existente intre celulele creierului nostru si cresc generarea de noi relatii intre ele? Ambele beneficii sporesc rapiditatea mentala si capacitatea noastra de a dezvolta conexiuni logice in procesele gandirii.

La adulti, puzzle-urile iti vor accelera inventivitatea, cerandu-ti sa te gandesti la o problema si sa testezi abordari diferite pentru a o rezolva.

Puzzle-urile folosesc procesul de incercare si eroare si iti cer sa formulezi teorii si apoi sa le testezi.

Acest lucru iti ofera avantajul de a combina facultatile tale creative cu un examen empiric, ceea ce duce adesea la inovatie si eficienta in rezolvarea problemelor.

Sentimentul de satisfactie atunci cand ai rezolvat un puzzle este de fapt o reactie fiziologica.

Puzzle-urile ne ajuta creierul in producerea de dopamina, un neurotransmitator, eliberandu-l cand ai efectuat un progres.

Acest neurotransmitator cauzeaza abilitati motorii imbunatatite, o crestere a puterii de concentrare, optimism, incredere si o memorie sporita.

Acum ca ai facut alegerea pentru pisica ascunsa (sau poate ca nu ai reusit sa o gasesti), avem raspunsul mai jos pentru tine. Este pe partea din dreapta sus a fotografiei – destul de greu sa o ratezi daca te concentrezi asupra acelei zone.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *