Eveniment

Procuratura Orhei s-a autosesizat în cazul presupusului accident comis de Baliţchi

Asta după ce liderul asociaţiei „Moldova Mea”, Fiodor Ghelici, pe 19 februarie curent, a făcut public faptul că Baliţchi ar fi lovit cu maşina un pieton în localitatea Peresecina, raionul Orhei.

Fiodor Ghelici îl învinuieşte pentru a doua oară pe şeful vămii că ar fi comis un accident rutier pe care l-ar fi tăinuit. Acesta a prezentat şi o înregistrare video cu presupusa victimă a lui Baliţchi. Bărbatul, însă, spune că nu-şi aminteşte cu exactitate cine era la volan în momentul accidentului, scrie protv.md.

Totodată, presupusa victimă a declarat că nu are pretenţii, pentru că după accident s-a înţeles cu şoferul şefului vămii, care i-ar fi plătit spitalizarea. Bărbatul spune că după ce şi-a revenit din comă, la spital se afla şoferul lui Baliţchi, Vasile Matu, care i-ar fi spus că se află la volan când s-a produs accidentul.

Potrivit lui Fiodor Ghelici, accidentul s-a produs pe 11 ianuarie 2011, când un automobil Skoda, care aparţine Serviciului Vamal, a lovit un bărbat care se afla pe trotuar.

via epresa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *