Actualitate

Procurorii cer 30 de ani de închisoare pentru asasinul femeii găsite moartă în Nistru

De asemenea, a fost dispusă încasarea din contul condamnatului, în folosul succesorului părţii vătămate, a 100 de mii de lei pentru prejudiciu moral şi material cauzat prin infracțiune.

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, în vara acestui an, învinuitul a comis un atac tâlhăresc şi a omorât o femeie, cadavrul căreia a fost găsit pe 13 iunie în râul Nistru, în apropierea orașului Vadul lui Vodă. Procurorii municipiului Chişinău au demonstrat vinovăţia inculpatului.

Inculpatul a fost reţinut pe 16 iunie, în timp ce intenţiona să părăsească teritoriul ţării. Avea cu el bijuteriile din aur ale victimei. Fiind audiat de procurori, individul şi-a recunoscut faptele. Victima a făcut cunoştinţă cu inculpatul în aceeaşi zi, într-o cafenea din capitală, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. Ulterior, au comandat un taxi cu care s-au deplasat spre Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile.

Între ei s-ar fi iscat un conflict. Agresorul a lovit-o și a sugrumat-o. Până să-i arunce cadavrul în râu, i-a scos lănțișorul, cerceii şi inelul din aur, luându-i și telefonul mobil.

Inculpatul are 42 de ani, este originar din raionul Criuleni. Anterior a fost judecat în Federaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *